Vi bruker informasjonskapsler

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Vi bruker informasjonskapsler

Trafikkforsikringsforeningen benytter informasjonskapsler (cookies) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål. 

I likhet med de fleste større nettsteder bruker tff.no informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som installeres på din datamaskin når du laster inn nettsiden.

Som publiseringsverktøy (CMS) bruker vi Episerver.

Her kan du se hvilke informasjonskapsler som kan bli brukt i en Episerver-løsning

På tff.no brukes analyseverktøyene Google Analytics og Siteimprove, som installerer hver sine informasjonskapsler. Hvilke informasjonskapsler det er, kan du lese mer om på leverandørenes sider:

Både i Google Analytics og Siteimprove har vi aktivert IP-anonymisering. Det innebærer at det ikke er mulig for oss å finne ut hvilken IP-adresse brukeren kommer fra.

Din kontroll på bruk av informasjon fra din nettleser

Gjennom innstillinger i nettleseren din kan du kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler. Dersom du ønsker at nettleseren din ikke skal utlevere informasjon om din adferd på Internett, kan du endre innstillingene i din nettleser. Vi gjør deg oppmerksom på at dette kan gjøre det problematisk for deg å bruke en del nettsteder, inkludert våre.